OPERATORUL TELEKOM VREA SA VANDA SI SA REINCHIRIEZE PARTIAL 24 DE PROPRIETATI DIN PORTOFOLIU

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Planul de capitalizare a activelor imobiliare, al Telekom Romania Communications, continua prin scoaterea la vanzare si reinchiriere partiala a unui pachet de 24 de proprietati din Bucuresti si alte sapte orase: Bacau, Constanta, Oradea, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu si Timisoara. Pretul de pronire al acestui pachet de vanzare si inchiriere partiala este de 26,3 milioane euro. Tranzactia se va desfasura prin licitatie, iar castigatorul va fi desemnat in urma celei mai bune oferte de pret pentru achizitie, respectiv chirii percepute, cumulate cu alte conditii relevante. Termenul limita de depunere al ofertelor este 16 iulie 2015. Ofertele se pot depune pentru tot pachetul de 24 de proprietati sau pentru un pachet mai mic format din 17 proprietati. Contractele de inchiriere ce se afla in desfasurare si care sunt inregistrate in Cartea Funciara, vor fi luate in primire de catre castigatorul licitatiei, insa fara schimbarea clauzelor.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus