ORANGE ROMANIA: INVESTITIE DE 3 MILIOANE EURO PENTRU INCHIRIREA UNUI SEDIU NOU

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Unul din principalii operatori de telefonie din Romania, Orange Romania a inchiriat 8 etaje din  prima cladire a parcului de birouri Green Court Bucharest, proiect dezvoltat de compania suedeză Skanska. Acest spatiu va fi noul sediu pentru 1630 de angajati Orange Romania, care au fost mutati din Iride Business Park. Costurile mutarii acestor angajati s-au ridicat la aproape 3 milioane Euro.
„Am realizat mutarea într-un timp record, de circa şapte luni. Această clădire oferă o suprafaţă pe angajat mai mare decât în vechile sedii şi ne ajută să facem o economie de circa 8%, în principal din consumul de energie. Majoritatea angajaţilor au fost mutaţi din Iride şi nu au fost probleme de adaptare la noua locaţie, dimpotrivă, în Iride existau probleme cu traficul, pe care aici nu le avem“, a declarat Diego Martinez Lopez, directorul financiar al Orange România.
La momentul actual, subsidiara companiei franceze Orange in Romania are angajaţii în Green Court, Europe House(sediul central al firmei, situat in Piata Victoriei), in Timişoara, Cluj-Napoca si bineinteles in magazinele reprezentante ale firmei in tara.


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus