P3 BUCHAREST PARK SE EXTINDE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
P3, dezvoltatorul de spatii logistice, urmareste constructia speculativa a unui nou depozit in cadrul P3 Bucharest Park. Astfel, parcul logistic isi va mari suprafata cu inca 42.800 mp. Raiffeisen Bank, sustine finantarea acestui proiect.
Noua clădire va avea un depozit de 41.800 mp şi un spaţiu de birouri de 1.000 mp la mezanin si va fi livrata in vara lui 2016.
În toamna anului trecut, P3 a început prima construcţie la comandă de la achiziţia P3 Bucharest Park. Compania construieşte la kilometrul 13 de pe autostrada A1 spre Piteşti un centru logistic pentru Carrefour. Momentan se lucrează la un depozit de 28.000 mp întins pe şase hectare, care va fi extins cu o a doua clădire de 15.000 mp. Costul de dezvoltare a centrului dedicat Carrefour şi a noii clădiri aflate în pregătire este estimat la peste 65 mil. euro. Clădirile pentru Carrefour urmează a fi predate chiriaşului în luna aprilie a acestui an.

„Ne interesează extinderea în oraşe precum Timişoara, Arad, Sibiu sau Cluj-Napoca, sau în localităţile învecinate. Preferăm dezvoltarea proiectelor noastre, deci prima opţiune este achiziţia de terenuri“, a declarat Blake Horsley, noul şef al operaţiunilor locale ale P3.

Compania a finalizat în luna februarie a anului trecut achiziţia Europolis Logistics Park, al cărui nume a fost schimbat în P3 Bucharest Park, de la compania austriacă CA Immo pentru circa 120 mil. euro. Proprietatea cuprinde opt depozite cu o suprafaţă închiriabilă de 215.000 mp şi circa 40 de hectare de teren care permit dezvoltarea a încă 114.000 mp închiriabili. Parcul logistic este închiriat în totalitate şi are printre chiriaşi companii precum Carrefour, emag şi Tibbett Logistics. Prin această achiziţie investitorul şi-a asigurat poziţia secundă în topul celor mai mari proprietari de spaţii industrial-logistice, după compania CTP.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus