P3 ÎŞI MUTĂ BIROURILE DIN COTROCENI ÎN CHARLES DE GAULLE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
P3, investitorul şi dezvoltatorul pan-european de proprietăţi logistice, şi-a relocat sediul central în Charles de Gaulle Plaza.
Clădirea de birouri Charles de Gaulle Plaza este una dintre clădirile emblematice de birouri de clasă A din Bucureşti si face parte din portofoliul grupului german GLL Real Estate Partners.
P3 a închiriat o suprafaţă de 230 mp de birouri la ultimul etaj al clădirii construita în imediata apropiere a staţiei de metrou Aviatorilor şi a parcului Herăstrău.

“Am ales clădirea Charles de Gaulle Plaza pentru ca ne-am dorit să fim într-o locaţie reprezentativă, aproape de clienţii şi partenerii noştri de business, dar şi cu accesibilitate bună către proprietăţile noastre”, a declarat Emilia Bocan, Senior Leasing & Development Manager P3 România.

P3 construieşte, deţine, dezvoltă şi gestionează proprietăţi logistice în Europa, cu peste 4 milioane de mp suprafaţă închiriabilă. În România, P3 are în proprietate 14 clădiri şi peste 100,000 mp de teren pentru dezvoltări noi.

"P3 este un jucator care redefineşte conceptul de spaţii industriale. Pentru sediul central, compania a dorit o clădire remarcabilă, atât din punct de vedere arhitectural, cât şi ca amplasament, asigurând şi accesul foarte rapid către autostrada A1, unde se află principala proprietate a P3 în România. Charles de Gaulle Plaza a fost cea mai bună opţiune, având în plus o panoramă unică asupra parcului Herastrau", a declarat Andreea Păun, managing partner Griffes.

stirea integral aici


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus