PAGUBE DE CEL PUTIN 100 MIL. LEI LA INUNDATII. PESTE 2000 DE LOCUINTE AFECTATE.

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Vicepremierul Vasile Dâncu a solicitat autorităţilor locale să depună în timp util solicitările pentru obţinerea banilor necesari în vederea recuperării pagubelor cauzate de inundaţii, până acum şase judeţe cerând deblocarea a 100 de milioane de lei. Purtătorul de cuvânt al guvernului Liviu Iolu a precizat ieri că alte regiuni au depus documente incomplete. "Au transmis documente complete solicitate şase judeţe până acum: Buzău, Caraş-Severin, Prahova, Sibiu, Vâlcea şi Vrancea, în sumă de aproximativ 100 de milioane de lei. Au transmis documente incomplete sau care necesită refacere patru judeţe: Alba, Constanţa, Suceava şi Vaslui. Judeţul Caraş-Severin a informat că se va reface situaţia transmisă iniţial ca urmare a înregistrării unor noi calamităţi severe", a spus purtătorul de cuvânt al guvernului. Peste 2.600 de locuinţe, anexe gospodăreşti, curţi şi subsoluri din judeţele Caraş-Severin, Covasna, Timiş, Mureş şi Sibiu au fost afectate de inundaţii, în ultimele 24 de ore, a informat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus