PALATUL PARLAMENTULUI ARE NEVOIE DE NOI LUCRARI DE REPARATII SI INTRETINERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cladirea Palatul Parlamentului are nevoie de noi lucrari de reparatii si igienizare. Patru licitatii publice au fost lansate de catre Camera Deputatilor, pentru lucrari de reparatii si igienizare in cladirea Palatului Parlamentului si in parcarea subterana a acesteia, in valoare de peste 1,5 milioane de euro.
Conform licitatiei publice, corpul A2 al caldirii are nevoie de cele mai scumpe lucrari de reparatii. 

Forul va cheltui 5,1 milioane de lei (1,1 milioane euro) pentru reparatii si lucrari de intretinere, care includ revizuirea blaturilor de marmura, repararea finisajelor usilor monumentale, inlocuirea draperiilor si perdelelor de pe holurile Camerei Deputatilor, precum si alte lucrari de refacere a tencuielii si a vopselei.

Tot in corpul A2 se vor executa lucrari la etajele superioare, pentru intretinerea peretilor si a lambriurilor, repararea plafonului si a pardoselii, precum si inlocuirea mochetelor. Lucrarile vor costa 955.000 de lei (214.000 euro).

Camera Deputatilor va cheltui aproape 632.000 de lei (141.500 euro) pentru lucrari de igienizare din corpul B3 al Palatului Parlamentului, in "spatii in care se desfasoara activitati parlamentare, spatii cu destinatie sali birouri, holuri si care au fost concepute astfel incat sa beneficieze de finisaje deosebite, cu o calitate de exceptie si decoratiuni deosebite", potrivit caietului de sarcini a lucrarii.

Lucrarile de reparatii fac parte dintr-o serie mai mare de lucrari demarate de Camera Deputatilor in ultimii doi ani, avand in vedere starea avansata de degradare a cladirii Palatului Parlamentului. Administratorii vor ca aceste lucrari sa fie finalizate pana in decembrie 2016. Recent, Camera Deputatilor a deschis si o licitatie pentru inlocuirea ascensoarelor din cladire, avand in vedere ca ele prezinta riscuri din cauza vechimii si uzurii.

stirea integral aici


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus