PALATUL TELEFOANELOR SCOS LA VANZARE LA PACHET CU ALTE DOUA PROPRIETATI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unui comunicat al companiei Telekom Romania Communications, trei proprietati care apartin fostului Romtelecom sunt scoase la vanzare, in vederea realizarii strategiei de a capitaliza portofoliul de proprietăţi imobiliare.
Din acest pachet costisitor fac parte: cladirea Tandem ce insumeaza 5.039 mp şi o suprafaţă totală construită la sol 2.030 mp, parcarea Matei Millo cu un teren de 1.783 mp. aflat in apropierea caldirii Tandem si cladirea emblematica Palatul Telefoanelor(declarata monument istoric) cu un teren de 1.893 mp şi o suprafaţă totală construită la sol de 1.702 mp. Telekom Romania Group va face vanzarea acestor proprietati prin licitatie, pretul de pornire al acestui pachet fiind de 21,6 milioane euro. De asemenea, cei interesaţi pot achiziţiona pachetul de două proprietăţi imobiliare, format din clădirea de birouri şi parcarea din apropierea acesteia, preţul initial solicitat fiind de 10,9 milioane euro.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus