PARCUL CIRCULUI A REVENIT LA SUPRAFATA INITIALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In anul 2011, o suprafata de 11.050 mp din Parcul Circului, a fost data în administraţia Circului Globus, in ciuda protestelor bucurestenilor care locuiesc in acea zona. 
In urma anulării Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti cu numărul 155 din 2011, o suprafaţă de 1,1 hectare a redevenit parte integrantă a Parcului Circului.
În urmă cu patru ani, porţiunea respectivă fusese dată în administrare Circului Variete Globus, pentru a compensa pierderea în instanţă a terenului pe care se aflau adăposturile animalelor şi menajeria.
„Prin H.C.G.M.B. 155/2011, parcul fusese ciuntit, o suprafaţă de 11.050 de metri pătraţi fiind dată în administraţie Circului Globus, pentru a fi folosit de către menajerie, drept compensaţie pentru faptul că terenul menajeriei fusese retrocedat lui Gheorghe Stelian, care intenţiona să ridice aici un imobil P+19”, explică reprezentanţii Grupului de Iniţiativă Civică Lacul Tei, format din locuitori ai cartierului Tei care s-au hotărât să schimbe în bine spaţiul unde locuiesc, în conformitate cu nevoile lor.

De-a lungul timpului, cetăţenii organizaţi în Grupul de Iniţiativă Civică Lacul Tei au făcut demersuri constante ca acest teren să redevină o parte componentă a domeniului public. La începutul verii, reprezentanţii Circ & Variete Globus Bucureşti au transmit autorităţilor că nu a fost nimic construit pe terenul respectiv, astfel că acesta poate reveni în administrarea ALPAB, „eliminându-se astfel orice stare de nemulţumire a cetăţenilor din această zonă a Capitalei”.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus