PARCUL LOGISTIC P3 BUCHAREST ESTE SCOS LA VANZARE ÎNTR-O TRANZACŢIE EUROPEANĂ

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cel mai mare parc logistic din tara noastra este scos la vanzare intr-o tranzactie globala. Grupul ceh P3, detinut de fondul american TPG, negociază cu GIC, vânzarea portofoliului de centre logistice din cele nouă ţări unde este prezent, printre care şi România. GIC este fondul de investiţii suveran al guvernului din Singapore si porneste ca favorit principal pentru achizitie.

Potrivit unor surse din piaţă, discuţiile sunt destul de înaintate, existând posibilitatea unui răspuns până la finalul anului. De asemenea, de P3 s-a interesat şi grupul financiar australian Macquarie, dar aici şansele de reuşită sunt mult mai reduse.

Tranzacţia, evaluată de analişti în jurul a 3 mld. euro, ar implica preluarea operaţiunilor logistice din 11 ţări europene - Cehia, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Polonia, România, Slovacia, Bulgaria, Serbia şi Spania.

Grupul ceh P3 a cumpărat operaţiunile din România în 2014 cu 120 mil. euro de la compania austriacă CA Immo. Acum operaţiunile ar fi evaluate la peste 200 mil. euro, având în vedere că între timp P3 a mai adăugat aproape 90.000 mp de spaţii logistice la cele 215.000 mp existente.

 În cazul în care tranzacţia s-ar încheia cu intrarea fondului GIC, cu active în administrare de aproape 400 mld. dolari, ar însemna un punct de cotitură în prezenţa unui alt gen de investitori în Europa Centrală şi de Est, o zonă unde fondurile gigant de investiţii au o prezenţă mai redusă din cauza unei dimensiuni mai mici a pieţei.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus