PARCUL METALURGIEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Parcul Metalurgiei - Parcul Straduintei este un parc cu o suprafata totala de 3.726 mp ce a a fost amenajat, in 2008, pe Bd. Metalurgiei din sectorul 4.
Parcul Straduintei dispune de trei zone distincte de recreere, in centru fiind amplasata o fantana arteziana luminata.
In paralel s-au fost reabilitat 1.250 mp de alei, s-au montat borduri, garduri metalice si garduri vii, alaturi de 28 de banci si 34 de cosuri de gunoi. De asemenea, s-au plantat 2.476 mp de gazon si 45 de arbori si arbusti ornamentali.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus