PARIS, INVESTITIE RENTABILA PE TERMEN LUNG

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pe plan mondial, Paris are o reputaţie aparte în orice domeniu. În sectorul real estate, clienţii internaţionali consideră că proprietăţile din capitala Franţei reprezintă o bună investiţie pe termen lung, renume ce se reflectă în mod direct asupra preţurilor. Parisul are unele dintre cele mai costisitoare locuinţe, însă acestea se vând la pachet cu o parte din istoria, luxul şi eleganţa oraşului.
Parisul este un oraş de rang Alfa, unul dintre cele mai influente oraşe la nivel mondial în diverse domenii, de la politică sau educaţie, până la cultură, divertisment sau modă. Capitala franceză atrage cele mai puternice branduri, iar în zona metropolitană a Parisului îşi au sediul principal 30 de companii incluse în lista Forbes a celor mai importante companii din lume, astfel că nu este de mirare că oraşul are printre cele mai mari PIB-uri de pe planetă – potrivit Institutului Naţional de Statistică şi de Studii Economice din Franţa, dacă ar fi fost o ţară, Regiunea Parisului s-ar fi înscris între primele 20 de economii ale lumii. În lumea imobiliară, Paris este perceput ca fiind unul dintre cele mai puternice branduri din lume, alături de Londra sau New York. Istoria şi valorile oraşului atrag cei mai bogaţi oameni şi îi fac pe clienţii imobiliari să plătească chiar şi zeci de milioane de euro pentru o locuinţă. Mai mult, cumpărătorii străini consideră că proprietăţile pariziene reprezintă o investiţie sigură pe termen lung, chiar dacă în ultimii ani a trecut prin perioade mai slabe.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus