PASI DE URMAT IN ACHIZITIA UNEI LOCUINTE LA UN PRET AVANTAJOS

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Anotimpul cald este întotdeauna preferatul celor care vor să cumpere o locuinţă. Aşadar, proprietarii sunt avantajaţi, în această perioadă. Totuşi, anumiţi clienţi se pot face remarcaţi, din rândul tuturor celor care vizionează o proprietate, şi îi pot convinge pe proprietari să le vândă, la un preţ poate chiar mai bun decât cel solicitat iniţial. Ocaziile favorabile clienţilor pot fi deci create, dar pentru acest lucru este nevoie de pregătiri făcute din timp şi strategii întocmite cu atenţie.
Primul criteriu pe care trebuie să îl respecte clienţii care pornesc la vânătoarea de locuinţe este acela al preţului.
Atenţi la preţul de vânzare, proprietarii pot fi convinşi să mai scadă din pretenţii, dacă întâlnesc un client dispus să ofere un avans mai mare la precontract. O sumă mai mare arată determinare şi, dat fiind faptul că nu mulţi sunt dispuşi să o ofere, poate să îl convingă pe proprietar să aleagă clientul aparent mai generos.
Oportunităţile îi favorizează pe cei pregătiţi, aşa că un lucru important care trebuie rezolvat înainte de goana după locuinţă este finanţarea. Pentru clienţii care apelează la credit, este indicat să caute o bancă şi un împrumut potrivit nevoilor lor şi să înceapă discuţiile cu instituţia financiară înainte de a viziona prima locuinţă.
Nu în ultimul rând, clienţii trebuie să fie atenţi la detalii. 


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus