PASIONAŢII DE ARTĂ POT INCHIRIA DORMITORUL LUI VINCENT VAN GOGH

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Lucrarile de arta pot oferi sentimente extraordinare. Confirmand aceasta idee, angajaţii Institutului de Artă din Chicago, au recreat in detaliu dormitorul celebrului pictor olandez Vincent Van Gogh pe care il ofera spre inchiriere.
Pasionaţii de artă pot petrece o noapte în dormitorul lui Van Gogh. Însă nu este vorba despre adevărata locuinţă a acestuia din oraşul francez Arles, ci despre un apartament al cărui dormitor a fost creat să arate exact ca în operele sale de artă, amplasat în Chicago, SUA. Proiectul a avut un succes uriaş, astfel că zilele disponibile au fost complet epuizate.
"Camera aceasta vă va face să vă simţiţi de parcă aţi locui într-un tablou. Este decorată într-un stil post-impresionist, ce aminteşte de sudul Franţei şi de vremurile trecute. Mobilierul, culorile aprinse şi lucrările de artă vă vor oferi o experienţă unică în viaţă”, se arată în anunţul de închiriere de pe site-ul Airbnb, precizându-se că taxa de închiriere este de 10 dolari, bani care vor fi folosiţi pentru a cumpăra materiale de pictură. În schimbul acestor bani, proprietarul promite să ofere bilete la expoziţia sa. 
Inedita idee aparţine angajaţilor Institutului de Artă din Chicago, muzeu ce găzduieşte în această perioadă operele lui Van Gogh, printre care şi cele trei lucrări în care este ilustrat dormitorul său din Place Lamartine, Arles. Picturile în ulei au fost realizate în 1888 şi 1889, după ce artistul s-a mutat în căminul său cunoscut sub numele de „Casa Galbenă”.


stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus