PE COASTA MARII ROSII SE VA CONSTRUI UN ORAS NOU IN VALOARE DE 500 MILIARDE DE DOLARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Marti, printul mostenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a prezentat intentia de a pune in aplicare planul de construire al unui oras complet nou, pe coasta Marii Rosii. Acest proiect face parte din planul de diversificare al economiei Arabiei Saudite, dincolo de veniturile din petrol, transmite Bloomberg.
In cadrul unei conferinţe desfasurata la Riad, s-a anuntat ca noul oras ar urma sa opereze independent de actuala structura guvernamentala, iar investitorii si companiile vor fi consultanţi pe toata durata dezvoltarii sale. 
"NEOM va fi construit pe baza unui sistem ground-up, pe zone libere, ceea ce îi va oferi oportunitatea de a fi diferit de alte locuri care au fost dezvoltate şi construite pe parcursul mai multor sute de ani", a declarat Mohammed bin Salman.
Noul oraş, care ar urma să se extindă în Egipt şi Iordania, va acoperi o suprafaţă de 26.500 de kilometri pătraţi. De asemenea, planurile vizează construcţia unui pod peste Marea Roşie care să facă legătura între noul oraş şi Egiptul şi restul Africii, pentru a permite formarea primei zone speciale independente care se va întinde în trei ţări. 
Proiectul va fi concentrat pe nouă sectoare incluzând energia, biotehnica, producţia media, divertismentul şi turismul, urmând a fi susţinut cu peste 500 de miliarde de dolari de Guvernul saudit, fondul suveran de investiţii al Arabiei Saudite şi investitorii locali şi internaţionali. stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus