PE TERENUL FOSTEI FABRICI SPICUL SE VOR DEZVOLTA DOUA PROIECTE MARI DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Compania Forte Parnters si Fondul de investitii austriac CA Immo, au  in protofoliul imobiliar terenuri cu suprafate generoase in zona Grozavesti din Capitala, pe care vor dezvolta doua proiecte mari de birouri, The Bridge si Orhideea Towers. Fosta platforma a fabricii Spicul va fi gazda unor turnuri de birouri.
CA Immo a demarat deja in toamna acestui an lucrarile de constructii ale celor doua turnuri de birouri, amplasate in forma de litera H asemantor unor 
petale de orhidee şi conectate între ele printr-o punte cu suprafeţe vitrate. Vor avea 13(P+12) etaje, respectiv 17(P+16) etaje. Proiectul necesita investitii de 75 milioane euro si se va numi Orhideea Towers. Termenul de finalizare al acestuia este anul 2017.
Suprafaţă închiriabilă a cladirilor va fi de aproximativ 37.000 de metri pătraţi. CA Immo a  ales pentru lucrările de fundaţii speciale ale proiectului compania Octagon Contracting & Engineering S.A. 
CA Immo prezent in piata romaneasca din anul 2003 are un portofoliu de cinci clădiri de birouri, Opera Center 1 şi 2, River Place, Europe House şi Bucharest Business Park, care totalizează o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 106.000 metri pătraţi.

Pe de alta parte, compania Forte Parnters, deţine 12.700 de mp din terenul fostei fabrici Spicul şi va începe în primele luni ale anului viitor lucrările de construcţie la prima clădire de birouri din proiectul The Bridge. Prima clădire va avea o suprafaţă închiriabilă de 36.000 de mp si va livrata in a doua parte a lui 2017. Cea de-a doua cladire a proiectului The Bridge va avea o suprafaţă închiriabilă de 20.000 mp. Lucrarile de constructie acesteia vor demara atunci când jumătate din prima cladire va fi închiriată. 
Forte Partners are un portofoliu de 15 proprietăţi, clădiri de birouri şi spaţii comerciale din centrul Capitalei, dar şi terenuri pentru dezvoltări viitoare, care generează venituri evaluate la aproximativ 26 de milioane de euro.


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus