PENTRU 2018 SE ASTEAPTA CRESTERI SI CERERI NOI IN PIATA SPATIILOR DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit companiei de consultanta imobiliara Knight Frank, piata spatiilor de de birouri din Bucuresti a insumat peste 170 de tranzactii in 2017. Anul trecut au fost  peste 310.000 mp inchiriati in cladirile de clasa A si B, rezultate apropiate celor record din 2016.
2018, va inregistra cresteri si cereri noi ale unor jucatori care vor intra pe piata, dar si a celor existenti care se vor extinde sau vor avea in vedere o relocare.

In T4 al lui 2017, piata din Bucuresti a inregistrat tranzactii insemnate care insumeaza peste 85.000 mp, ceea ce echilibreaza cifrele celor doua semestre (peste 150.000 mp/semestru). Calea Floreasca/Barbu Vacarescu isi mentine pozitia cu cele mai multe cereri de pe piata (16%) si este urmata indeaproape de CBD, centru-vest, Piata Presei si Dimitrie Pompeiu.

"Piata se afla intr-un ritm de crestere alert si precaut in acelasi timp, pentru ca atat investitorii, dezvoltatorii, cat si chiriasii au trecut printr-o criza economica din care au invatat mult si care ii face sa analizeze foarte atent riscurile si oportunitatile existente. In 2018 ne asteptam la cresterea cererii fata de 2017, dar nicidecum nu vorbim, de exemplu, de o dublare a numarului de tranzactii. Estimam din ce in ce mai multe tranzactii mari, de peste 20.000 mp, ceea ce va apropia Romania, in cativa ani, de cifrele pietelor vecine, Ungaria, Cehia si, mai tarziu, chiar de Varsovia", a declarat Horatiu Florescu, chairman & CEO Knight Frank Romania.

Compania vorbeste despre trendul in crestere in Europa si anume, deschiderea de spatii de co-working, birouri flexibile si cooperare la locul de munca, iar tehnologia, cresterea numarului de liber profesionisti si cerintele din ce in ce mai sofisticate ale angajatilor redefinesc spatiul de munca traditional. 

stirea integral aiciFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus