PENTRU A FACILITA ACCESUL LA CREDITUL IPOTECAR O NOUA BANCA DE PE PIATA ROMANEASCA REDUCE AVANSUL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Pentru a sprijini clienţii care doresc să acceseze credite ipotecare, Bancpost a redus avansul pentru impumutul in lei la 25% si respectiv 35% pentru cele în euro. 
Noile condiţii de creditare sunt aplicabile pentru împrumuturile cu o valoare mai mică de 150.000 euro şi asigurare de viaţă ataşată, acordate în vederea achiziţiei unei locuinţe de reşedinţă. Proprietăţile trebuie să fie din oraşe cu peste 15.000 de locuitori, în care piaţa imobiliară este una dinamică. 
„Deşi ne confruntăm cu riscurile asimilate legii dării în plată, Bancpost a identificat soluţii pentru a reduce avansul la creditele ipotecare pentru anumite categorii de clienţi în funcţie de profilul de risc asociat produselor de creditare. Această măsură facilitează accesul clienţilor la finanţare, susţinând în continuare nevoile acestora şi dezvoltarea pieţei imobiliare”, a declarat Ana Popescu, director executiv Direcţia Credite Persoane Fizice.
La jumătatea lunii mai, imediat ce a intrat în vigoare Legea dării în plată, marile bănci au sărit ca arse, ameninţând că vor creşte avansul solicitat clienţilor care se împrumută la 35-40% din valoarea imobilului achiziţionat, ca urmare a efectelor legii respective. Şi chiar au mărit avansul. Legea dării în plată nu s-a dovedit a fi decât o sperietură impusă de bănci, pentru că doar 4.000 de români din ţară au solicitat să dea casele băncilor, iar unii dintre aceştia fuseseră deja executaţi silit, deci băncile le luaseră locuinţele şi îi lăsaseră datori pentru diferenţa de credit.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus