PENTRU CTP, 2017 ESTE ANUL CU CEL MAI ACCELERAT RITM DE DEZVOLTARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Grupul logistic CTP,  a înregistrat o crestere a portofoliului de spatii din Romania de 73%, ajungand la peste 700.000 metri patrati si la o valoare de piată de 364 milioane euro. 
Pentru dezvoltatorul si administratorul de parcuri industriale si logistice CTP, anul 2017 reprezinta anul cu cel mai rapid ritm de dezvoltare, deoarece suprafata inchiriabila de spatii industriale si logistice construita care va fi livrata pana la sfarsitul anului se situeaza la aproximativ 180.000 metri patrati, iar circa 300.000 metri patrati sunt in constructie, cu date de finalizare estimate pentru prima jumatate a lui 2018.
In acest an, CTP a facut mai multe investitii în noi constructii si achizitii de parcuri industriale: in CTPark Bucharest West a inceput constructia a doua cladiri de spatii industriale si logistice cu o suprafata de 100.000 metri patrati, care vor fi finalizate in primul, respectiv al doilea trimestru din 2018. In CTPark Timisoara, compania a inceput constructia a 32.000 metri patrati de spatii industriale si logistice , cu termen de finalizare in luna decembrie a acestui an.
In vecinatatea localitatilor Ineu si Salonta, dezvoltatorul a cumparat doua parcuri logistice cu o suprafata inchiriabila cumulata de 37.000 de metri patrati. De asemenea, CTP a achizitionat in Cluj un  teren pe care vor fi dezvoltati 29.000 metri patrati GLA de spatii industriale si logistice , sub denumirea CTPark Cluj II. 
In Bucuresti, CTP a achizitionat proiectul Phoenix, parte din CTPark Bucharest, situat pe centura Capitalei, cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 21.000 de metri patrati.
"Stocul de spatii logistice si industriale pe care il detinem in Romania a depasit 700.000 metri patrati, am investit conform planului in CTPark Bucharest West, care este gandit sa devina cel mai mare parc logistic din Europa de Est si am facut achizitii importante in zone cheie din apropierea Bucurestiului si din Romania", a precizat Ana Dumitrache, Co-Country Head al CTP Romania.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus