PERICOLUL UNEI NOI BULE IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Din cauza achiziţiilor pe care BCE(Banca Centrala Europeana) le face pe piaţa obligaţiunilor ar putea aparea o noua bula imobiliara in Europa. Intr-un raport recent al Moody’s Analytics, citat de Financial Times, rezulta ca din cauza programului de relaxare cantitativă (QE) al Băncii Centrale Europene (BCE) preţurilor locuinţelor ar putea creste excesiv urmate de prăbuşirea pieţei în mai multe ţări din Europa, în condiţiile investiţiilor masive în sectorul imobiliar.
Oraşele din Germania, Norvegia şi Marea Britanie prezinta cel mai mare risc din cauza cotelor extrem de scăzute ale ratelor dobânzilor şi ale randamentelor obligaţiunilor care susţin creşterea rapidă a preţurilor locuinţelor.
Incepand cu anul 2010, preţurile medii s-au majorat cu peste 30% în Norvegia, cu aproximativ 25% în Germania şi 15% în Marea Britanie.
Cel mai pronunţat risc legat de producerea unei bule este în Norvegia. Autoritatea de supraveghere a sectorului financiar din această ţară a avertizat în acest an că ratele în scădere ale dobânzilor împing rapid piaţa rezidenţială în sus. În ciuda avertismentului, banca centrală novergiană a continuat să reducă ratele dobânzilor de referinţă pentru a susţine economia în faţa declinului preţurilor petrolului.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus