PERIOADA OPTIMA PENTRU VANZAREA LOCUINTEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Specialistii in domeniul imobiliar sustin ca aceasta perioada a anului este cea mai potrivita pentru a scoate pe piata oferta de vanzare a locuintei. De ce? Deoarece cumpărătorii sunt mai numeroşi şi mai receptivi în această perioadă a anului, iar soarele şi natura reuşesc să îmbunătăţească aspectul oricărei proprietăţi. La vanzarea locuintei nu conteaza doar anotimpul in care oferta intra pe piata si celelalte aspecte trebuie sa li se acorde suficienta atentie.
Una dintre regulile nescrise ale pieţei imobiliare spune că lunile de primăvară sunt cele mai potrivite din tot anul pentru a scoate o locuinţă la vânzare. Explicaţiile sunt numeroase, iar motivele sunt variate, însă cererea este cea care dictează: clienţii aflaţi în căutarea unui cămin sunt mai motivaţi în această perioadă a anului, între marile concedii din an. Acestă regulă nu este valabilă doar in tara noastra, ci şi în Europa sau în Statele Unite ale Americii. 
Pozitionarea corecta in piata a ofertei este extrem de importanta, indiferent de perioada in care aceasta este scoasa la vanzare. Primavara, o proprietate poate arăta excelent, soarele şi grădina înflorită pot fi de vis, dar dacă preţul iniţial este mult prea ridicat, cumpărătorii se vor orienta cu uşurinţă către altceva.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus