PERSPECTIVA PROMITATOARE: AUTOSTRADA CARE VA LEGA ESTUL DE VESTUL ROMANIEI SE VA FINALIZA IN 2020

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
O autostradă care va lega estul de vestul României va fi finalizată în 6 ani, promite şeful CNADNR. Sa fie oare posibil, după ce în ultimii 25 de ani au fost construiţi doar 500 km de autostradă fără cap şi fără coadă?
In 2020, la mai bine de 30 de ani de la Revoluţie, România ar trebui să aibă în sfârşit o autostradă care să străbată ţara de la Constanţa la Nădlac, până la graniţa cu Ungaria, a declarat Narcis Neaga, directorul general al Companiei de Drumuri (CNADNR), în timp ce guvernul Ponta s-a angajat ca până atunci să construiască 1.800 de kilometri de autostradă.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus