PESTE 1000 DE APARTAMENTE NOI SE DAU IN FOLOSINTA ANUAL IN SUDUL CAPITALEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Peste o mie de apartamente noi se dau în folosinţă la fiecare 12 luni, în partea de sud a Bucureştiului. Astfel, această zonă a Capitalei (împreună cu oraşul Popeşti Leordeni) se mândreşte cu cea mai intensă activitate imobiliară din Zona Metropolitană. Majoritatea cumpărătorilor se orientează către proiectele noi datorită preţurilor extrem de accesibile, subliniază consultanţii imobiliari din zonă.
Nordul Bucureştiului a cunoscut o dezvoltare deosebită în timpul boomului imobiliar, însă odată cu instalarea crizei, numărul clienţilor cu bugete generoase s-a diminuat considerabil. Cu toate acestea, nevoia de locuinţe a rămas, astfel că zonele cu preţuri mici au devenit ţinta dezvoltatorilor interesaţi să îşi continue afacerile. Aceştia s-au adaptat noilor vremuri şi au construit apartamente accesibile categoriei de clienţi cu venituri mici sau medii.
Potrivit statisticilor, în ultimii cinci ani, regiunea cu cea mai puternică dezvoltare imobiliară din Zona Metropolitană a Capitalei este cea de sud, împreună cu oraşul Popeşti Leordeni. Din 2009 încoace, Sudul Bucureştiului a ajuns să se detaşeze simţitor de alte părţi ale oraşului, în ceea ce priveşte construcţia de apartamente cu preţuri mici.
„Sudul Capitalei a început să schimbe harta oraşului încă din anul 2005, iar în prezent, zonele cu cea mai mare dinamică din Capitală sunt Popeşti Leordeni şi Berceni. Anual, aici se finalizează în medie 1.000 apartamente, precum şi un număr considerabil de vile”, declară Florin Oprea, manager Sud Imobiliar Expert.
Majoritatea clientilor care doresc sa achizitioneze o vila in Popesti Leordeni opteaza pentru vile individuale sau vile insiruite
Preturile apartamentelor noi este mai mic decat al celor vechi

„Probabil că zona de Sud este una dintre puţinele zone din Bucureşti în care apartamentele noi costă chiar mai puţin decât cele vechi. Cele mai căutate apartamente sunt cele cu două camere, care costă până în 40.000 euro. Acest preţ este posibil şi datorită scăderii preţurilor materialelor de construcţii. Să nu uităm că, în urmă cu câţiva ani, acelaşi apartament costa în jur de 60.000-70.000 euro, deoarece costurile pentru ridicarea unui imobil erau mult mai crescute”, subliniază Florin Oprea.
Preţurile mici reprezintă principalul avantaj al zonei de Sud, însă nu singurul – apropierea de Bucureşti îi face pe proprietari să beneficieze de toată infrastructura modernă, în timp ce accesul la mijloacele de transport în comun este extrem de facil, subliniază consultanţii imobiliari care gestionează ofertele zonei.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus