PESTE 300 DE CLADIRI DIN BUCURESTI INCADRATE IN CLASA I DE RISC SEISMIC

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit informatiilor furnizate de Primaria Bucuresti si relatate de Agerpres, 366 de clădiri sunt încadrate în clasa I de risc seismic, dintre care 183 cu pericol public, iar 306 imobile sunt în clasa II de risc seismic, din 2002 până în prezent fiind consolidate 18 clădiri prin programul guvernamental şi 35 din banii proprietarilor.
''În prezent, în Bucureşti există un număr de 366 de clădiri expertizate tehnic şi încadrate în clasa I de risc seismic, dintre care 183 cu pericol public, iar în clasa II de risc seismic sunt încadrate un număr de 306 clădiri. Prin programul prevăzut de OG nr. 20/1994, în perioada 2002-2012 au fost executate şi finalizate lucrările de consolidare la un număr de 14 clădiri şi în anii 2013-2015 au fost finalizate şi alte 4 clădiri. Restul clădirilor consolidate existente pe site-ul primariei în număr de 35, au fost consolidate din sursele proprii ale proprietarilor. În prezent sunt şantiere deschise la 3 imobile'', au declarat reprezentantii primariei. 
In cadrul programului ''Reabilitarea Infrastructurii Educaţionale din Bucureşti'', confinanţat de BEI, Primaria a anuntat ca au fost consolidate 100 de şcoli.
Primaria anunta ca au mai fost consolidate si monumente istorice de interes public, precum Hanul Gabroveni, Casa Cesianu, sediul vechi al Primăriei Capitalei, Centrul unic de informare de pe bulevardul Elisabeta şi sunt în derulare proiecte de consolidare la Arcul de Triumf, Observatorul Astronomic "Vasile Urseanu", precum şi la Muzeul "Nicolae Minovici".
Teatrul Constantin Tănase, aflat pe Calea Victoriei, nr.33-35, a fost consolidat numai cu acordul şi împreună cu proprietarii locuinţelor situate deasupra spaţiului aferent teatrului.
"Din punct de vedere tehnic şi juridic, în aceeaşi situaţie se află şi alte teatre şi spaţii publice şi fără acordul tuturor proprietarilor, în condiţiile legale actuale, nu se pot întreprinde acţiuni de consolidare. Exemplu: Teatrul Constantin Nottara de pe B-dul Gheorghe Magheru nr. 20, unde proprietarii refuză în mod categoric consolidarea", precizeza reprezentantii Primariei.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus