PESTE 5.000 DE LOCUINŢE ÎN 200 DE ANSAMBLURI REZIDENTIALE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Peste 5.000 de locuinţe finalizate în Bucureşti şi ţară, în mai mult de 200 de ansambluri rezidenţiale, sunt disponibile la târgul imobiliar naţional din Piata Constitutiei, cu preţuri pornind de la 21.500 de euro şi ajungând la un maxim de 1,5 milioane de euro.
“Apartamentele noi se vând la preţuri similare celor vechi, piaţa imobiliară se normalizează şi asistăm la reluarea creditării”, a declarat organizatorul targului imobiliar ce are loc in acest weekend in Capitala in Piata Constitutiei.

Reduceri importante cu ocazia targului

Dezvoltatorii imobiliari îşi aşteaptă vizitatorii cu discounturi importante. La preţul minim, de 21.500 euro, este de vânzare o garsonieră în Sectorul 4, în timp ce cele mai ieftine apartamente de două camere au preţuri începând de la 26.500 euro (Sectorul 4 Bucureşti), iar cele de trei camere au preţuri de la 34.500 euro. Mulţi expozanţi oferă locuri de parcare, boxe sau bucătarii utilate, incluse în preţul de vânzare al locuinţei. Astfel, cumpărătorii pot face economii de până la 15.000 de euro doar din aceste facilităţi.

ANL reintră pe piaţă

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) a vândut din octombrie până în prezent 380 de locuinţe prin “Prima Casă”, în valoare de 37 milioane de lei, aproape cât vânzările totale realizate de Agenţie între anii 2009 şi 2013. “De când Prima Casă a început să se adreseze şi cumpărătorilor de locuinţe de la ANL, am vândut 380 de locuinţe pentru tineri de până la 35 de ani”, a declarat directorul general al ANL, Dumitru Nancu.

Citeste restul stirii aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus