PESTE 800 MIL. EURO VOR FI INVESTITI IN PROIECTE IMOBILIARE PE PARCURSUL LUI 2016

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform unui raport realizat de o firma de consultanta imobiliara, dezvoltatorii vor sa livreze in 2016 o suprafata de 700.000mp prin finalizarea proiectelor imobiliare propuse. Pentru acestea este necesara o investitie de peste 800.000 mil. euro.
Dezvoltatorii imobiliari prefera sa investeasca in cladiri office, proiecte de retail, in cele de logistică şi industriale.
Intr-un comunicat al firmei de consultanta, cea care a realizat raportul se arata ca aceste livrari programate confirma revenirea increderii investitorilor în potenţialul României de a produce profituri, dar şi a consumatorilor finali şi a companiilor.

Un revers al intensificării activităţii de dezvoltare imobiliară pe anumite segmente este, însă, creşterea ratei de neocupare şi presiunea pe chirii, în condiţiile în care piaţa se va balansa în favoarea chiriaşilor.

"După un an 2015 în care rata de neocupare pe piaţa birourilor a scăzut până la circa 13,1%, iar chiriile au rămas constante, nivelul mare al livrărilor noi va avea ca rezultat reluarea creşterii gradului de neocupare şi în consecinţă un trend uşor descrescător al chiriilor, în condiţiile unei cereri constante în ultimii ani", a declarat şeful departamantului Birouri al JLL, Marius Şcuta.

Cele mai importante proiecte de spaţíi de birouri care vor fi livrate anul următor sunt Bucharest One - de 50.000 de metri suprafaţă îchiriabilă (dezvoltat de Globalworth), HBC 2&3 - 45.700 de metri pătraţi (dezvoltat de Atenor) şi Oregon Park - 45.000 de metri pătraţi (Portland Trust).

Pe piaţa de retail vor fi livrate anul următor proiecte totalizând peste 237.000 metri pătraţi, ceea ce va duce la creştere cu circa 10% a stocului curent, estimat la 2,8 milioane metri pătraţi. Majoritatea livrarilor sunt proiecte noi - 85%, iar Bucureştiul va atrage mai mult de jumătate din aceste investiţii - 125.000 metri pătraţi.
Cele mai mari proiecte industriale şi de logistică de anul următor sunt P3 Logistic Park Bucuresti - 81,000 metri pătraţi (P3), Log Center Mogoşoaia - 40,000 metri pătraţi (Immofinanz) şi Tetarom 3 Cluj - 36,000 metri pătraţi (Tetarom).

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus