PESTE JUMATATE DIN PROIECTELE REZIDENTIALE NOI AU FOST CONSTRUITE IN SUBURBIILE ROMANIEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unui raport realizat pe baza datelor furnizate de INS, de catre o companie de consultanta imobiliara din Romania, peste jumatate din locuintele livrate anul trecut in cele mai mari sapte piete rezidentiale locale (54%) au fost in proiecte dezvoltate în localitatile limitrofe marilor orase.
Conform acestui raport intocmit de Coldwell Banker Romania, cele mai disproportionate raporturi au fost in Bucuresti, Timisoara si Sibiu, unde numărul locuintelor noi livrate în localitatile limitrofe este dublu fată de cel al locuintelor predate in interiorul oraselor.
Zonele 
de sud(Popesti – Leordeni si Bragadiru) si de vest (Chiajna – Rosu) ale Capitalei au atras cele mai multe livrari de locuinte dintre localitatile limitrofe, fiind urmate de zona de est (Dobroesti si Pantelimon).
Studiu mai arata ca, in Giroc si Dumbravita, localitati amplasate in imediata apropiere a Timisoarei, au fost livrate anul trecut mai multe locuinte comparativ cu cele din interiorul orasului, in timp ce selimbăr si Cisnadie au atras un numar similar de livrari cu cel din Sibiu.
Discrepanta dintre numărul de locuinte finalizate în marile orase si în localitatile limitrofe a fost vizibila si în perioada 2013 – 2015 si se va mentine si în acest an, desi numărul de locuinte livrate in interiorul oraselor este în continua crestere, in contextul dezvoltarii segmentului middle – market.


citeste stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus