PESTE TREI MILIOANE DE TURIŞTI AU ALES CA DESTINAŢIE DE VACANŢĂ DIFERITE ZONE DIN ROMÂNIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In perioada ianuarie-aprilie a acestui an, peste trei milioane de turişti au ales ca destinaţie de vacanţă diferite zone din România. Bucureşti şi judeţele Braşov, Cluj şi Prahova au fost preferatele turiştilor. 

Potrivit Institutului Naţional de Statistică (INS), numărul total de sosiri a crescut în perioada ianuarie – aprilie 2018 cu 5,7% comparativ cu intervalul similar al anului trecut. Astfel, în primele patru luni ale acestui an, structurile de primire turistică din România au înregistrat 3.034.000 de oaspeţi. Cei mai mulţi au ales Bucureştiul (597.900), judeţul Braşov (380.700), judeţul Cluj (168.100) şi judeţul Prahova (163.100).

Mai mult de trei sferturi dintre turistii înregistraţi în ţara noastră în intervalul menţionat au fost români, vizitele turiştilor străini reprezentând doar 22,9% din numărul total de sosiri. Cei mai mulţi turişti străini au venit din Europa (74,1% din total), iar din aceştia 83,6% au fost din ţările Uniunii Europene. Cele mai multe sosiri ale turiştilor străini cazaţi în hoteluri şi pensiuni au provenit din Israel (73.200), Germania (72.500), Italia (69.100), Franţa (42.800) şi Regatul Unit (39.000), precizează comunicatul transmis de INS.

În primele patru luni ale anului 2018, numărul de înnoptări a fost de 5.734.000, mai mare cu aproape cinci procente comparativ cu primele patru luni ale anului trecut, înnoptările turiştilor români reprezentând 76,9% din total.

citeste stirea integral

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus