PIATA APARTAMENTELOR IN BUCURESTI - TENDINTELE PRETURILOR IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cele mai ieftine apartamente din Bucuresti sunt in sectorul 6, conform unei analize de piata realizate de catre un portal imobiliar local.
de cealalta parte, cele mai scumpe apartamente din Bucuresti le gasim in sectorul 1, preturile acestora fiind si de peste 2 ori mai mari decat ale unor proprietati similare din sectorul 6.
Pretul mediu de vanzare al unui apartament de 4 camere in sectorul 1 este de 1.541 euro/mp.

Vezi preturile medii ale apartamentelor cu 4 camere  si pe celelalte sectoare din Bucuresti:

- sectorul 3 preţul mediu ajunge la 1.211 euro/mp
- sectorul 4 pret mediu de 1.147 euro/mp
- sectorul 2 pret mediu de   1.042 euro/mp
- sectorul 5 pret mediu  925 euro/mp.
- sectorul 6 pret mediu 789 euro/mp

Cele mai scumpe garsoniere le regasim tot in sectorul 1.

Garsonierele cele mai scumpe, după cele din sectorul 1, sunt în sectorul 3, preţul mediu al acestora fiind de 1.126 euro/mp. Următoarele sectoare ca valoare a preţului mediu al garsonierelor sunt sectorul 2, cu un preţ mediu de 1.029 euro/mp şi sectorul 4, cu un preţ mediu de 995 euro/mp. Cele mai ieftine garsoniere sunt cele din sectoarele 6 şi 5, acolo unde preţurile medii în februarie sunt de 957 euro/mp, respectiv 936 euro/mp.

Analizand situatia la nivelul cartierelor, cele mai scumpe garsoniere din sectorul 1 se regasesc în zona Aviaţiei, acolo unde preţul mediu de vânzare se ridică la 72.500 de euro. În sectorul 3, cel mai ridicat preţ este în zona Călăraşilor -54.180 de euro, în timp ce în sectorul 4, cartierul Tineretului este cel mai scump, cu un preţ mediu de 46.979 de euro. Cele mai ridicate preţuri la garsonierele din sectorul 2 se întâlnesc în zona Moşilor - 45.497 de euro, în vreme ce cartierele 13 Septembrie şi Militari au cele mai piperate preţuri medii în sectoarele 5 -37.351 de euro, respectiv 6 - 35.564 de euro.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus