PIATA BERCENI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Piata Berceni este situata pe Soseaua Berceni nr. 35-37.

Este o piata de cartier ce pune la dispozitia cumparatorilor produse agroalimentare si de uz casnic.

Piata Berceni este aflata in administrarea societatii comerciale S.C. BERCENI SUD S.R.L. pe baza unui contract de asociere cu Directia de Administrare a Pietelor Sector 4, pe o perioada de 20 de ani.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a inaugurat, in 25.08.2011, noua Piata Berceni- Oltenitei, care deserveste o zona cu aproximativ 35.000 de locuitori.
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus