PIATA CONSTRUCTIILOR REVINE PE FAGASUL CEL BUN

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In 2015, piata constructiilor a reusit sa revina pe drumul cel bun si sa marcheze un plus considerabil. Astfel, potrivit datelor INS, volumul lucrarilor de constructii ca serie bruta, a inregistrat o crestere de 10,4%. Aceasta crestere s-a datorat volumelor mai mari cu 20% la construcţiile inginereşti (construcţiile de infrastructură) şi cu 1,1% la clădirile nerezidenţiale, în timp ce construcţiile de locuinţe şi-au redus volumul cu 5,8%, conform cu datele furnizate de INS.

Pe elemente de structură s-au înregistrat volume mai mari cu 31,8% la lucrările de reparaţii capitale, cu 13,3% la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente şi cu 5,2% la lucrările de construcţii noi.

Volumul lucrărilor de construcţii a crescut în decembrie cu 28,4% faţă de noiembrie, ca serie brută, cu un avans de 30,6% la construcţiile inginereşti, de 27,8% la clădirile nerezidenţiale şi de 14,1% la clădirile rezidenţiale.

Lucrările de construcţii noi au sporit cu 41,1%, cele de reparaţii capitale cu 29,5%, iar cele de întreţinere şi reparaţii curente cu 1,5%.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus