PIATA COVASNA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Piaţa Covasna oferă posibilitatea cetăţenilor care locuiesc în zonă de a-şi face civilizat cumpărăturile, putând să se aprovizioneze cu produse agroalimentare proaspete, la preţuri pentru orice buzunar“, susţin reprezentanţii Primărie Sectorului 4.
Piata Covasna a fost inaugurata de primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, la sfarsitul lunii mai a anului 2014.
Autobuzele 116 si 141 au ruta prin aceasta zona.

Vezi harta
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus