PIATA DE ARHITECTURA SI PROIECTARE TRECE PRINTR-O PERIOADA BUNA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Perioada de criza a marcat un regres si in piata de arhitectura si proiectare. Redresarea acestui domeniu a inceput, sustin specialistii în contextul în care şi construcţiile au dat semnalele unui reveniri.
Piaţa locală de arhitectură şi de proiectare s-a ridicat la aproape 200 de milioane de euro la nivelul anului 2013, cel mai recent an pentru care există informaţii publice, faţă de un maxim de aproape 500 de milioane de euro în 2008, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor, care centralizează cifrele de afaceri, scrie revista Business Construct în ediţia din luna iunie. 
Parerea specialistilor este ca: „În boom se lucra destul de haotic, acum avem mai mult timp pentru a face proiectele în detaliu“.
Preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România, Şerban Ţigănaş adaugă că faţă de anii de boom, arhitecţii au învăţat pe timp de criză să supravieţuiască prin două metode: fie au redus echipele, pentru a păstra un nivel de profit rezonabil, fie şi-au diminuat câştigurile în încercarea de a-şi păstra salariaţii. De altfel, acest lucru se vede şi în datele de la Ministerul Finanţelor, care arată că în arhitectură lucrau în anul 2008, ultimul an de boom, circa 14.400 de persoane, iar în 2013 numărul acestora se redusese la 9.000.
Competitia din ce in ce mai mare dintre firme a dus si la micsorarea tarifelor in acest domeniu, dar se spera ca odata cu revenirea pietei constructiilor profitul acestor servicii sa creasca.


citeste stirea integral

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus