PIAŢA DE BIROURI DIN CAPITALĂ A ÎNREGISTRAT O CERERE NOUĂ DE PÂNĂ LA 45.000 METRI PĂTRAŢI ÎN T3-2017

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unei analize efectuate de catre o companie de consultanta imobiliara, in trimestrul al treilea al anului, piaţa de birouri din Bucuresti a înregistrat o cerere nouă (net take-up) de până la 45.000 metri pătraţi. 
Companiile din IT şi outsourcing au dominat piaţa, conform datelor raportate de Colliers International.

In T3 al anului, volumul tranzacţiilor de închiriere a fost mai mic, comparativ cu aceeaşi perioadă de anul trecut, astfel că suprafaţa totală închiriată, care include, pe lângă închirierile propriu-zise, renegocierile şi prelungirile de contracte, a fost de aproximativ 56.000 metri pătraţi, faţă de 71.000 metri pătraţi în 2016, ca urmare a prelungirii fazei de negociere a multor tranzacţii mari.

Conform Colliers International, tot în această perioadă, cererea nouă a însumat 45.000 mp, ajungând la un total de 134.000 mp de la începutul anului până acum.

„În cel de-al treilea trimestru, cererea nouă pentru spaţii de birouri a fost corespunzătoare dinamicii pieţei din Bucureşti, mai ales în condiţiile în care aceasta a avut parte de trei mari intrări: Amazon, GoPro şi Systematic. Cea mai mare cerere a venit, astfel, din partea companiilor de IT şi BPO/SSC (business process outsourcing/shared services center) – 83% – urmate de companii cu profil energetic şi industrial (6%) şi de firme din sectorul de banking şi asigurări (5%)”, explică Silviu Pop, Head of Research în cadrul Colliers International Romania.

Zona Dimitrie Pompeiu a fost cea mai activă, cu o suprafaţă totală închiriată de peste 20.000 mp spaţii de birouri sau 36% din total, în timp ce zona CBD (Central Business District) a înregistrat 25% din totalul tranzacţiilor de închiriere, iar zona Floreasca - Barbu Văcărescu 21%.

Referitor la rata de neocupare, aceasta a scăzut, ca urmare a lipsei livrărilor noi, de la 12% în primul semestru la puţin peste 9% în trimestrul al treilea.

stirea integral aici

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus