PIATA DE REAL-ESTATE DIN ROMANIA IN TREND ASCENDENT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Preşedintele comitetului director al European Property Federation, Joseph Houlihan sustine ca piaţa de real-estate din România este în trend ascendent, atragand din ce in ce mai mult interesul dezvoltatorilor şi al investitorilor datorită randamentelor oferite. European Property Federation a fost fondata in 1997 la Bruxelles si reuneşte jucători din imobiliare cu un portofoliu total evaluat la 1.500 de miliarde de euro.
„Piaţa imobiliară din România oferă în prezent cele mai mari randamente investiţionale (din Europa Centrală şi de Est - n.red.), încă în marja de 8%, în timp ce proprietăţile de tip prime (clasa A - n.red.) din Varşovia şi Praga oferă randamente de 6,5% sau chiar mai mici. În condiţiile în care pieţele importante din Europa Centrală şi de Est au dat dovadă de stabilitate în ultimii ani, au atras în acelaşi timp şi numeroşi investitori şi dezvoltatori, astfel că această regiune se poate «supraîncălzi»“, afirmă Houlihan.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus