PIATA DE SPATII CO-WORKING IA AMPLOARE IN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Globalworth, cel mai mare investitor pe piaţa de birouri din Europa Centrală şi de Est, va aloca 10 mil. dolari într-o afacere cu soluţii pentru spaţii de lucru flexibile.
Dezvoltatorul imobiliar Globalworth, fondat în România de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas,  a semnat un contract de închiriere cu furnizorul global de spaţii de co-working Mindspace, care îşi va deschide primele locaţii din România în clădirile Globalworth Campus, City Offices şi Bucharest Tower Center din Capitală.

România este cea de-a şaptea ţară în care Mindspace oferă soluţii pentru spaţii de lucru flexibile. 
Mindspace va deschide primele spaţii din tara noastra în trei dintre clădirile Globalworth, pe o suprafaţă de aproximativ 12.000 de metri pătraţi. Acestea vor fi localizate în centrele de afaceri Globalworth Campus, City Offices şi Tower Centre International din Bucureşti.

Mindspace a fost înfiinţată în 2014 de către Dan Zakai şi Yotam Alroy în Israel. Yotam Alroy este rudă cu Eli Alroy, preşedinte al comitetului de investiţii şi director non-executiv al Globalworth, dar şi membru în consiliul de administraţie al Mindspace Poland. La finalul anului trecut, Eli Alroy deţinea aproape 700.000 de acţiuni Globalworth.

"Parteneriatul cu Mindspace este deja unul de tradiţie. Compania operează în prezent spaţii în legendara noastră clădire Hala Koszyki din Varşovia, Polonia, iar astăzi ne extindem colaborarea şi în România. Prin aducerea Mindspace în clădirile noastre, vom putea răspunde unui univers mai larg de potenţiali chiriaşi şi nevoilor lor aflate în continuă schimbare. Mindspace oferă cele mai bune soluţii pentru spaţii de birou flexibile", a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing Globalworth.

Prin intrarea în România, Mindspace îşi măreşte portofoliul la 28 de amplasamente, cu aproximativ 90.000 de metri pătraţi, şi îşi consolidează astfel oferta şi poziţia de operator de spaţii de birou flexibile din Europa şi Statele Unite ale Americii.

stirea integral aiciFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus