PIATA EUROPEANA A CONSTRUCTIILOR VERZI TRANSFORMATA DE O IDEE ROMANEASCA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
O idee românească marchează un record, pe piaţa europeană a construcţiilor verzi şi atrage atenţia Comisiei Europene, într-un mod pozitiv. La iniţiativa specialiştilor locali în domeniu, s-a conturat ideea primului târg virtual dedicat celor mai verzi proiecte şi soluţii din sectorul construcţiilor sustenabile. Proiectul este unul amplu, permiţând participarea expozanţilor din peste 50 de ţări. Conceptul a fost apluadat de jucătorii din industria verde de pe întregul continent. Interesul a fost mare din partea celor care ar putea să participe, dar organizatorii au aplicat o selecţie riguroasă. Prin filtrele lor au trecut doar proiectele cu adevărat verzi.
Construction21EXPO.eu este o idee românească gândită pentru piaţa europeană a construcţiilor. Este vorba despre un târg virtual, unde specialiştii din domeniul verde îşi pot prezenta cele mai noi, eficiente şi îndrăzneţe idei, pentru a contura împreună viitorul construcţiilor. Ca la orice târg, poate participa un număr nelimitat de vizitatori, indiferent dacă este vorba despre arhitecţi, constructori, ingineri sau pur şi simpli oameni fără legătură cu domeniul, dar dornici să fie la curent cu ultimele tehnologii legate de construcţiile sustenabile.
„Evenimentul se va desfăşura în intervalul 14-15 mai 2014, de la ora 08.30 – 19.30 Central European Time. Proiectul a fost, de la început, gândit ca o iniţiativă europeană care să permită participarea expozanţilor din peste 50 de ţări. Proiectul este coordonat de Romania Green Building Council şi suntem mândri să oferim companiilor româneşti din zona construcţiilor sustenabile oportunitatea  de a-şi prezenta proiectele şi soluţiile curajoase din domeniu”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Alexandru Cora, manager de comunicare Construction21EXPO.
Iniţiativa beneficiază de sprijinul World Green Building Council - Europe Regional Network, în parteneriat cu 20 de consilii ale clădirilor verzi din Europa şi cu platfoma Construction21.eu, sub patronajul Comisiei Europene. Întregul eveniment este gestionat de o echipă internaţională de specialişti din ţări precum Croaţia, Franţa, Marea Britanie, Finlanda şi cu majoritatea echipei sediului de la Bucureşti.

citeste articolul integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus