PIATA IMOBILIARA DIN BUCURESTI SI IMPREJURIMILE LUI SE BUCURA DE O GAMA LARGA DE OFERTE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Piata imobiliara din Bucuresti se bucura de o gama variata de oferte,  apartamente noi şi moderne, locuinţe vechi şi cochete, case luxoase sau proiecte ieftine. Dar oare la ce tip de facilitati sa renuntam daca bugetul este limitat? Renunţi la avantajele unui cartier mai vechi sau la beneficiile unui apartament ridicat după cerinţele actuale? Preţul ramane argumentul principal in decizia de a achizitiona o locuinta.
O gama larga de oferte poate avea şi un efect bulversant, mai ales asupra cumpărătorilor nevoiţi să se limiteze la un buget mediu.

Un cartier bun oferă o garanţie pe termen lung: locuinţa se va putea vinde rapid, în orice moment

Dincolo de confortul şi plusul de valoare adus vieţii de zi cu zi, o zonă bună garantează că proprietatea se va vinde oricând, indiferent de ciclurile economice. Dar ce înseamnă un cartier bun? În această definiţie nu intră zonele elitiste, cu locuinţe dedicate unui procent mic dintre români, ci cartierele care au făcut faţă cu brio perioadelor dificile apărute în piaţa imobiliară. Există cartiere de blocuri construite în era comunistă, care au rezistat cu brio probei timpului. Sunt zone în care s-au putut face tranzacţii, chiar şi în perioada de criză economică, şi unde preţul a scăzut mai puţin, raportat la alte cartiere.

Locuinţele aflate la primul proprietar şi avantajele construcţiilor noi cuceresc clienţii tineri

Tot pentru a păstra valoarea locuinţei pe termen lung, anumiţi cumpărători nu iau în calcul altceva decât proiecte noi. Iar cum un buget limitat exclude cartierele centrale sau semicentrale, mulţi cumpărători aleg ansamblurile din zonele mărginaşe. Eforturile dezvoltatorilor de a pune la dispoziţia clienţilor numeroase facilităţi compensează lipsa confortului poziţionării într-un cartier cu vechime, în special din punctul de vedere al tinerilor proprietari.
Unii clienţi chiar aleg să se mute mai departe de Bucureşti, considerând că drumul cu maşina este un preţ mic, comparativ cu beneficiile pe care le aduce traiul liniştit, în afara oraşului. Astfel, ansamblurile de case cu grădină construite în apropierea pădurilor completează peisajul pestriţ al ofertelor imobiliare din Capitală şi împrejurimi.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus