PIATA IMOBILIARA DIN ROMANIA A FOST MARCATA DE CRESTERE IN 2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cresterea pietei imobiliare in 2014 a fost resimtita in toate sectoarele, nu doar pe segmentul rezidential.

Creştere de 64% a numărului de locuinţe finalizate în regiunea Bucureşti - Ilfov

Sectorul rezidenţial, despre care consultanţii imobiliari susţin că este ultimul care îşi revine din criză, a reînceput anul acesta să creas­că atât din prisma numă­rului de locuinţe noi finalizate, cât şi a preţurilor solicitate pen­tru apartamente în marile oraşe.

Datele Institutului Naţional de Statistică arată pentru primele nouă luni ale anului numărul de case şi apartamente finalizate în regiunea Bu­cu­­reşti - Ilfov a crescut cu 64%, până la 5.657 de unităţi, în timp ce la nivel naţional avansul a fost de doar 7%, până la 28.555 de locuinţe. Pentru întreg anul este aş­tep­tată fina­lizarea a peste 8.000 de case şi apar­ta­mente în Bucureşti - Ilfov şi circa 45.000 de locuinţe în întreaga ţară. În ceea ce priveşte preţurile soli­ci­tate, în opt dintre cele mai scumpe zece oraşe din România preţurile au crescut cu va­lori cuprinse între 1,5% şi 4,4%, în timp ce în Târgu-Mureş acestea au stagnat, iar la Sibiu a fost consemnat un declin de 3,7%.

 

NEPI şi Globalworth au dus piaţa tranzacţiilor imobiliare spre 1,2 mld. euro

Companiile de investiţii imobiliare Globalworth şi NEPI, conduse de oamenii de afaceri Ioannis Papalekas şi Martin Slabbert, au fost în acest an cei mai activi jucători în sectorul tranzacţiilor imobiliare comerciale, o piaţă care a înregistrat un salt spectaculos, de la 300 mil. euro în 2013 la 1,2 mld. euro în acest an.

Dintre tranzacţiile realizate de cei doi investitori de referinţă rămâne preluarea mallului Promenada din Bucureşti, o tranzacţie de 148 de milioane de euro realizată de NEPI şi austriecii de la Raiffeisen Evolution, dezvoltatorii proiectului.

Stirea originala aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus