PIATA IMOBILIARA DIN ROMANIA A INTRAT INTR-O PERIOADA DE REVIRIMENT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Preşedintele Alpha Bank, Sergiu Oprescu a afirmat ca piata de real estate din Romania a devenit in ultimul an mult mai dinamica.  
"De peste un an, am fost primul care a afirmat că piaţa se schimbă, devine mai dinamică, se revigorează şi începe din nou să crească", a declarat Oprescu, prezent la conferinţa de lansare a proiectului imobiliar mixt Timişoara Centrum.
Preşedintele Alpha Bank, care prin instrumentul de investiţii Alpha Group Investments are în plan dezvoltarea unui proiect imobiliar mixt de 90 mil. euro la Timişoara.
Timişoara Centrum are ca finantator
 principal Alpha Bank, prin Alpha Group Investments. Partener in acest proiect este compania TBE Business Solutions, furnizor de servicii de project management, know-how, leasing şI marketing.
Printre proiectele imobiliare pe care Alpha Bank le-a preluat în urma unor dosare de executare silită sau în contul unor creanţe se numără ansamblurile rezidenţiale Asmita Garden, Doamna Ghica Plaza şi Blue Tower din Bucureşti sau centrul comercial Liberty Center din cartierul bucureştean Rahova (controlat de Alpha Bank alături de Eurobank şi Bank of Cyprus, potrivit celor mai recente informaţii).
Alpha Bank are in potofoliu multiple active imobiliare achiziţionate fie prin licitaţii de executare silită, fie în contul unor creanţe. Presdeintele Sergiu Oprescu afrima ca banca s-ar putea implica in diverse proiecte imobiliare.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus