PIATA IMOBILIARA DIN ROMANIA ATRACTIVA PENTRU INVESTITORI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Tendinta de crestere a interesului investitorilor pentru piata imobiliara din Romania, s-a resimtit inca din anul 2014. Potrivit Jones Lang LaSalle (JLL), in prezent, interesul investitorilor pentru piata imobiliara din Romania este la cel mai inalt nivel dupa anul 2008.
Pentru acest an, se preconizeaza ca volumul total al investitiilor va urca la 800 milioane euro - 1 miliard de euro. Randamentele se situau in T1 din 2015 la 7,75% pe segmentul spatiilor de birouri si retailului (spatii comerciale moderne) si de 9,25% pe segmentul spatiilor industriale.  
Referitor la piata birourilor, directorul departamentului de birouri si reprezentare a chiriasilor in cadrul JLL Romania, precizeaza ca in trimestrul I din 2015 au fost livrate spatii de 27.000 mp, in crestere cu 15,8% fata de perioada similara din 2014, iar prognoza pentru 2015 este de 120.000 mp, cu o crestere in 2016 la 200.000 mp sau chiar mai mult.
Pe spatii comerciale moderne stocul de spatii se situeaza in Romania la 2,7 milioane mp, numai un milion de mp in Bucuresti. Cu o medie de 135 mp/ 1.000 locuitori, Romania se situeaza insa sub cea europeana de 198 mp.
Ultimul an a fost unul foarte bun pentru sectorul spatiilor industriale fiind 
unul dintre cele mai dinamice segmente in piata de real estate.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus