PIATA IMOBILIARA DIN ROMANIA ATRAGE NOI INVESTITORI STRAINI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Lion’s Head Investments, companie rezultată din parteneriatul diviziei imobiliare a grupului de asigurări de viaţă Old Mutual,  şi AG Capital, a realizat prima tranzacţie pe piaţa românească, prin achizitionarea proiectului de birouri Oregon Park, deţinut de Portland Trust şi Ares Management. Old Multual cea mai veche firmă de asigurări de viaţă din Africa de Sud.

Oregon Park este dezvoltat de Portlant Trust, o companie susţinută financiar de fondul american Ares Management. Proiectul constă în trei clădiri de birouri de clasă A şi este amplasat în zona de nord a Bucureştiului. Două clădiri din acest proiect sunt funcţionale, iar cea de-a treia este în stadiu de construcţie. Finalizare proiectului va ridica suprafaţa închiriabilă a proiectului la circa 70.000 mp. 

“Acesta este doar primul pas din planul nostru ambiţios de investiţii în România”, a declarat Christo Iliev, CEO al Lion’s Head Investments şi fondatorul AG Capital. Finalizarea formală a tranzacţiei va avea loc în luna iunie 2018. Părţile implicate în tranzacţie nu au făcut publică valoarea tranzacţiei.

Old Mutual Property este parte a gigantului financiar Old Mutual, care operează în 34 de ţări şi are 61.500 de angajaţi. Old Mutual este unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din Africa de Sud.

AG Capital este un grup de invesţii activ în Sud-Estul Europei şi este compus din companii cu experienţă în domenii ca investiţiile, dezvoltarea, consultanţa şi administrarea activelor imobiliare. AG Capital activează în regiune de peste 25 de ani.

citeste stirea integral

 Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus