PIATA IMOBILIARĂ DIN SIBIU

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Pe raza oraşului Sibiu, localitate condusă cu autoritate în ultimii 14 ani de Klaus Iohannis, noul preşedinte ales al României, nu există niciun mall, cel mai important proiect comercial din judeţ – Sibiu Shopping City – fiind construit în localitatea Şelimbăr, la ieşirea din oraş către Bucureşti.

Oraş istoric, Sibiul s-a dezvoltat în ultimii ani ca destinaţie turistică în care majoritatea clădirilor vechi au fost reabilitate şi, întâmplător sau nu, dezvoltatorii de malluri şi de hipermarketuri au fost ţinuţi departe de zona centrală.

Sibiu Shopping City, proiect dezvoltat de grupul belgian BelRom şi deţinut în prezent de Argo Real Estate, este cel mai mare parc de retail din afara Capitalei, cu o suprafaţă închiriabilă de circa 80.000 de metri pătraţi şi două ancore puternice de food – Auchan şi Carrefour – care împart aceeaşi parcare, situaţie mai puţin întâlnită pe piaţa locală.

Mai mult, în imediata apropiere se află şi un magazin Kaufland, astfel că cei mai mari trei jucători din retailul alimentar local au bifat Sibiul şi au fost dispuşi să se poziţioneze la marginea oraşului.

În aceste condiţii, în zona centrală au reuşit să îşi facă loc doar germanii de la Billa, care au două supermarketuri situate în clădiri istorice, în timp ce spaniolii de la Inditex au deschis de asemenea un magazin Zara într-un spaţiu stradal, unul dintre puţinele de acest gen din România.

Stirea integral aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus