PIATA IMOBILIARA DIN ZONA DE METROPOLITANA DE SUD VA FI IN CRESTERE IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Anul 2015 se anunta a fi un an foarte bun pentru piata imobiliara rezidentiala din Zona Metropolitana de Sud, sunt de parere specialistii imobiliari din zona.

Domnul Florin Oprea, managerul SudImobiliarExpert - Agentia imobiliara nr. 1 din Sudul Bucurestiului, a declarat pentru redactia nostra:

"Anul 2015 se anunta inca de pe acum a fi un an foarte bun pentru piata imobiliara rezidentiala din Zona Metropolitana de Sud ( zona ce cuprinde atat Popesti Leordeni cat si zonele limitrofe sin sectorul 4 - Berceni, Metalurgiei, Aparatorii Patriei, Alexandru Obregia, Oltenitei). Motivele sunt foarte multe. Pe de o parte ne bazam pe trendul ascendent al ultimilor ani, ce a facut ca, de exemplu, 2014 sa fie cel mai bun an din imobiliare de la inceputul crizei. Ne bazam pe cele peste 3000 de locuinte noi vandute in aceasta zona in 2014 si pe cererile, extrem de numeroase, pe care le avem deja in lucru.
Faptul ca cei mai importanti dezvoltatori anunta pentru acest an lansari de noi proiecte rezidentiale in Zona de Sud, este si acesta un motiv care ne da sperante ca 2015 va fi chiar mai bun decat 2014"

Pana la acest moment, printre principalii dezvoltatori imobiliari din sectorul 4 si Popesti Leordeni ce au anuntat lansari de noi proiecte, ii regasim pe:

Metropolitan Residence  - in acest ansamblu se vor construi garsoniere, apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere; 
Astrelor Residence in acest ansamblu se vor construi apartamente de 2 camere 
Silflor Rezidential in acest ansamblu se vor construi garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere; 
Nova Residence in cadrul acestui ansamblu dezvoltatorul anunta construirea de garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere; 
Art Residence - ansamblul va contine garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere; 
Allegra Residence -  ansamblu de locuinte noi ce va propune spre vanzare garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere). 
Louisiana Residence  - ansamblu de vile de tip duplex;
New House Residence proiect imobiliar de vile de tip duplex;
New House Villa ansamblu imobiliar de vile insiruite


Care va fi impactul modificarii Prima Casa 2015 in Noua Casa pentru piata rezidentiala din Zona Metropolitana de Sud?

Si noutatile ce se pare ca vor fi anuntate in legatura cu programul guvernamental Prima Casa 2015 vor avea cu siguranta un efect pozitiv pentru piata din zona.

"Guvernul are pe masa de lucru modificarea programului Prima Casa in Noua Casa, dorind astfel sa sprijine proprietarii ce vor sa faca un upgrade al locuintei. Acest lucru este foarte benefic si cu siguranta va avea efecte pozitive pentru intreaga piata imobiliara din Romania. Vor aparea pe piata noi clienti care vor dori atat sa cumpere un imobil nou cat si sa-l vanda pe cel vechi, ceea ce va duce cu siguranta la o efervescenta a tranzactiilor imobiliare" a declarat managerul agentiei SudImobiliarExpert.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus