PIATA IMOBILIARA, O TRANSFORMARE CONTINUA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

In Germania, chiar si cei cu venituri mari prefera sa inchirieze si nu sa isi cumpere case. Pretul locuintelor s-a majorat cu circa 10% pe an in unele orase, iar chiriile au crescut si ele, scrie Wall Street Journal.
Aceasta evolutie a pietei imobiliare se datoreaza transformarii unei zone urbane intr-un cartier de oameni mai bogati, care au o alta cultura si mentalitate. In acest fel, valoarea proprietatilor imobiliare creste tot mai mult, iar oamenii cu venituri mai scazute se muta din zona respectiva. 
Recent, 300 de nemti au protestat in Berlin fata de aceasta situatie, sustinand ca valoarea chiriilor creste fara niciun motiv.


citeste stirea integral Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus