PIAŢA IMOBILIARĂ - PREŢURILE DE AZI SUNT CA ACUM 8 ANI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Nivelul actual al preţurilor este similar cu cel înregistrat în 2006
Însă această evoluţie indică faptul că piaţa încă mai are loc de scădere

Deşi există un sentiment de stabilizare a preţurilor pe piaţa imobiliară, cel puţin în ultima perioadă, indiciile din piaţă arată că încă mai este loc de scădere. Potrivit unui studiu realizat de divizia de servicii imobiliare a Eurobank, preţurile au scăzut în ultimii 6 ani cu o medie anuală de 8,5%, ajungând până la nivelul înregistrat în 2006. Studiul arată că vorbim de o scădere totală de 41%, însă reprezentanţii unui portalul de imobiliare ne declarau, săptămâna trecută, că preţurile actuale sunt cu 52% mai mici decât cel mai ridicat nivel înregistrat în 2008.
Reprezentanţii băncii afirmă, însă, ca şi reprezentanţii site-urilor de anunţuri imobiliare, că în ultimul an s-a înregistrat o oarecare stabilizare a preţurilor, însă în 2013 preţurile au scăzut cu 8,2%, o scădere semnificativă, şi în condiţiile în care, de 3 ani încoace, jucătorii din piaţă tot afirmă că s-a ajuns la nivelul minim la care piaţa poate ajunge.

La periferia Capitalei, scăderea preţurilor este evidentă

Potrivit studiului, Analiza pe zone ale Capitalei arată că preţurile pentru zona centrală au rămas stabile în primul trimestru al anului, după o fluctuaţie a indexului în trimestrele anterioare, şi au înregistrat o creştere de 2,5% faţă de primul trimestru din 2013 (de la an la an), stabilind o tendinţă de creştere a pieţei de top la nivel naţional pentru o perioadă de peste un an.
Pe de altă parte, preţurile pentru zona periferică a Bucureştiului au continuat să înregistreze scăderi mai mari decât nivelul naţional, ajungînd până la 2,3% în perioada menţionată. În mod similar, preţurile rezidenţiale din Ilfov s-au redus cu 2,1% faţă de primul trimestru din 2013 (de la an la an)
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus