PIATA IMOBILIARA ROMANEASCA IN ATENTIA MARILOR FONDURI DE INVESTITII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Piata imobiliara din Europa Centrala si de Est este privita cu mare interes de catre cele mai mari Fondurii de Investitii ale lumii. Acestea au ales sa bage bani frumosi in imobiliare si desi nu investesc direct in piata noastra imobiliara cumpără participaţii din companiile cu o prezenţă regională, cu active şi în România.
Cel mai recent anunţ vine din partea celui mai mare fond mutual de obligaţiuni, PIMCO. Fondul va cumpăra împreună cu Griffin Real Estate, parte din Oaktree Management Capital, 42% din dezvoltatorul polonez Echo Investment, prin achiziţia acţiunilor deţinute de proprietarul companiei. Cele două fonduri vor să-şi crească participaţia din Echo Investment la 66%. Echo Investment este prezent in piata romaneasca din 2007, cand a achizitionat terenul fabricii Fartec din Braşov cu 24 de milioane de euro si care ar fi avut ca destinatie gazduirea unui mall. Investitia in acel mall era in valoare de 150 milioane euro, insa constructia lui a fost amanata. Echo Investment detine in portofoliul sau inca doua loturi teren de 9000mp si producătorul de podele stratificate Barlinek.
Două dintre cele mai mari fonduri de investiţii din lume, TPG Real Estate şi Ivanhoe Cambridge, , au finalizat anul acesta achiziţia dezvoltatorului din Republica Cehă, Point Park Properties. În Romania, compania a cumpărat cel mai mare parc logistic pe care îl va extinde anul acesta în urma unei investiţii de 35 de milioane de euro. 

citeste stirea integral

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus