PIATA LOGISTICA SI INDUSTRIALĂ ESTE ÎNTR-O ETAPA DE DEZVOLTARE CONTINUA ATAT DIN PERSPECTIVA CERERII CAT SI A OFERTEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In primele trei trimestre ale lui 2017, piata logistica si industriala  a continuat tendinta de dezvoltare din 2016. 
Potrivit unui raport realizat de compania de consultanta imobiliara JLL Romania, cererea pe piata industriala si logistica din Romania a ajuns la 456.000 de metri patrati in trei trimestre din 2017, volum apropiat cu nivelul inregistrat pentru intreg anul trecut, cand a cumulat 463.000 metri patrati.
Cererea de spatii industriale se mentine la un nivel ridicat şi confirma apetitul clientilor pentru expansiune, dovada fiind faptul ca în primele noua luni ale acestui an volumul total reprezintă 98% din cel înregistrat în tot anul 2016”, spune Costin Banica, Associate Director, Head of Industrial Agency JLL Romania.
Peste 70% din suprafata tranzactionata de spatii industriale si logistice, respectiv 330.000 metri patrati, reprezinta cerere noua. Ponderea cererii noi din totalul tranzactionat a crescut fata de aceeasi perioada a anului trecut iar gradul de neocupare al acestora s-a diminuat.
Conform datelor furnizate de compania de consultanta JLL, un procent de 56% din cererea totala a vizat Bucurestiul.
In perioada ianuarie-septembrie 2017,  orasele Pitesti (50.000 mp), Timisoara (45.000 mp), Roman (31.000 mp) si Cluj (25.250 mp) au reusit să  incheie tranzactii semnificative pe segmentul industrial si logistic.
In aceasta perioada au fost livrate in toata tara proiecte totalizand mai mult de 210.000 metri patrati, astfel ca stocul la finele lunii septembrie era de aproape 3 milioane de metri patraţi, din care 1,5 milioane de metri patrati în Bucuresti.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus