PIATA OFFICE, EVOLUTIE POZITIVA IN 2015 PE TOATE SEGMENTELE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Ultimele 12 luni au marcat o dinamica pozitiva in piata de birouri, s-au construit si au fost livrate multe spatii spre inchiriere iar gradul de ocupare a fost mult mai mare fata de anul 2013.
La finele anului 2014, pe fondul unei cereri in piata, gradul de neocupare a scazut si chiriile au crescut. Pentru 2015, specialistii sunt de parere ca pe toate segmentele pietei de office se vor inregistra efecte pozitive care vor avantaja atat investitorii cat si pe cei care vor inchiria aceste spatii de birouri. In tara noastra, orasul cu dezvoltarea de tip office si cererea cea mai mare in acest domeniu este Capitala.
,,Bucureştiul este piaţa de birouri cea mai dezvoltată din Romania şi, totdată, continuă să fie un oraş atractiv şi la nivelul Europei Centrale şi de Est, din punctul de vedere al productivităţii forţei de muncă dar şi a costurilor totale de ocupare. Astfel, estimăm că procentul cererii noi va continua să reprezinte şi anul acesta o parte semnificativă din activitatea de tranzacţionare”, explică Mădălina Cojocaru, Head of Office Department DTZ.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus