PIATA REZIDENTIALA DIN CLUJ IN CRESTERE SEMINIFICATIVA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Anul 2015 a fost unul cu o activitate intensa in piata rezidentiala din Cluj. Un nou proiect rezidential se va dezvolta in Cluj-Napoca ce se anunta a fi finalizat in august 2016. Proiectul presupune o investitie de 5 milioane euro facuta de fondatorul furnizorului de servicii şi soluţii software EBS România, ulterior vanduta firmei japoneze NTT Data.
Ansamblul se va numi Contemporano si va fi ridicat în parteneriat cu compania de construcţii Coratim Grup. 
“Piaţa rezidenţială din Cluj Napoca a înregistrat o creştere semnificativă în 2015, pe fondul revenirii cererii pentru locuinţe noi din partea tinerilor care lucrează în numeroasele companii care şi-au dezvoltat activitatea în regiune”, spune consultantul şi agentul de vânzare al ansamblului rezidenţial.
Proiectul imobiliar va avea un numar total de 73 de apartamente. Va cuprinde garsoniere, dar şi apartamente de două şi trei camere, cu preţuri de la aproape 48.000 de euro cu TVA inclus pentru o garsonieră, 63.000 de euro cu TVA inclus pentru apartamente cu două camere, respectiv 65.500 de euro cu TVA inclus pentru trei camere. 

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus