PIATA REZIDENTIALA IA AMPLOARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultimele 6 luni dezvoltatorii imobiliari au facut anunturi cu precizarea ca se vor realiza in Bucuresti multe proiecte rezidentiale care cuprind peste 14000 de locuinte noi.  Aceste mega-proiecte au fost impartite pe etape iar livrarile acestora sunt programate pentru urmatorii ani. 
Conform unui studiu realizat de Colliers International România, anul acesta vor fi livrate in Bucuresti peste 3200 de locuinte noi. Acestea fac parte atat din proiecte rezidentiale noi cat si din cele vechi readuse in atentia pietei imobiliare.
Israielienii de la Gindi, au anuntat ca au început construcţia primelor apartamente dintr-un total de 324, al proiectului din piata rezidentiala bucuresteana. „Am început construcţia primelor 80 de apartamente, iar investiţia în această primă fază este de şapte milioane de euro. Dacă înainte de criză primul bloc era destinat medicilor, acum este promovat pentru toată lumea care are bani să cumpere", a declarat pentru economica.net Shimon Galon, proprietarul Real Sol, firma care se ocupă de dezvoltarea proiectului.
Tiriac Imobiliare, compania controlata de omul de afaceri Ion Tiriac a anuntat la sfarsitul lui 2014, ca va continua sa dezvolte ansamblul rezidential din Chitila si ca va incepe lucrarile pentru realizarea etapei a patra si va finaliza cele 132 de apartamente noi ale acesteia. Faza a patra presupune o investitie de 15 milioane euro.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus